Electromecànica JJ el formen dues persones que es complementen a la perfecció. En Joaquim i en Jordi, dos veïns de Sant Gregori que han decidit, amb molta il·lusió, tirar endavant un projecte conjunt.

En Joaquim Beamonte, amb titulació de Cicle Formatiu en electromecànica (2002), compte amb més de deu anys d’experiència en els que ha treballat en varis tallers multi marca així com en un concessionari oficial. Després de veure i conèixer les diferents maneres de treballar, ha decidit muntar el seu propi taller i posar en pràctica tot el que ha après durant aquests anys. A més d’un extens coneixement en mecànica, també està familiaritzat en el procés d’auto diagnosis i electricitat

En Jordi Besalú, per la seva part, amb titulació de FP2 d’electricitat i mecànica de l’automòbil (1999), ha complert més de quinze anys com electricista de vehicles en un taller multi marca. Durant aquests anys, a part d’un vast coneixement en tot el que es refereix a la part elèctrica i electrònica dels vehicles, s’ha especialitzat en la reparació dels sistemes d’aire condicionat i climatització.

En definitiva: un mecànic i un electricista uneixen la seva experiència per poder oferir-los un ampli ventall de solucions a les avaries que puguin presentar els seus vehicles.

 

Confiïn en nosaltres, no se’n penediran!

HORARI

De dilluns a divendres:

 

  9:00 a 17:00

 

(horari seguit) 

CONTACTE

972 20 57 20

619 99 15 06

correujj@gmail.com

Sant Medir 61-63, 17007, Girona

Les nostres instal·lacions