A Electromecànica JJ estem capacitats per realitzar qualsevol reparació mecànica i elèctrica del seu vehicle.

 

Actualment, l'electrònica està molt present en els vehicles, per aquest motiu, una bona diagnosi informatitzada és bàsica per poder realitzar una posterior reparació.

 

Nosaltres, de la mà de Berton, una de les empreses punteres en el sector, estem preparats per comunicar-nos amb el seu vehicle.

Un altre punt bàsic pel bon funcionament d’un vehicle són les revisions i el manteniment de les parts mecàniques.

 

Pensi que un pneumàtic en mal estat o una fuita d’oli pot resultar una avaria greu a la carretera.

 

A Electromecànica JJ li oferim tot en mecànica de l’automòbil: canvis d’oli (revisions), frens, rodes, motor, distribucions, direcció, caixes de canvi, embragatges, tubs d’escapament...

Pel que fa a l'electricitat, li oferim la reparació* i substitució dels principals aparells elèctrics del vehicle: bateria, alternador, motor d’arranc, aixeca-vidres, centralitzats, neteja-vidres, fars...

 

A més, també som experts en la col·locació de tota classe d’accessoris elèctrics i electrònics: equips de música, mans lliures, enganxalls, sensors marxa enrere...

 

primer es valora l’avaria i el cost de la seva reparació. Si aquesta no és factible es parla amb el client i es busca la millor solució adecuada a les seves necessitats.

Un altre servei que els oferim és el control i reparació del sistema d’aire condicionat i climatitzador del seu vehicle.

 

Un circuit d’aire condicionat, tot i ser estanc, necessita un manteniment. 

 

El gas es pot perdre per funcionament o avaria. En el cas que hi hagi una avaria en el circuit (tub trencat, fuita, compressor...), tingui present que no s’arregla amb una simple càrrega. Confïi en nosaltres, portem més de deu anys reparant aires condicionats.

HORARI

De dilluns a dijous:

 

  9:00 a 17:00

 

Divendres:

 

  9:00 a 13:00 

 

CONTACTE

972 20 57 20

619 99 15 06

correujj@gmail.com

Sant Medir 61-63, 17007, Girona